Diari digital d'Andorra Bondia
El PS retreu al Govern la “manca de diàleg” amb els sindicats
El PS retreu al Govern la “manca de diàleg” amb els sindicats

El PS retreu al Govern la “manca de diàleg” amb els sindicats


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

Membres del comitè executiu i consellers generals del Partit Socialdemòcrata (PS) van reunir-se ahir amb dirigents dels diferents sindicats de la funció pública amb l’objectiu d’escoltar el posicionament dels representants dels treballadors de l’administració amb relació a la reforma que preveu tirar endavant el Govern mitjançant un projecte de llei que han de tramitar properament al Consell General.
Des del PS, segons un comunicat de la mateixa formació, es va insistir de forma especial en el fet que una modificació legislativa tan important com aquesta, igual que passa amb el paquet de lleis laborals presentat pel grup demòcrata, hauria d’haver partit des de la base del “diàleg” amb els col·lectius afectats i haver aconseguit un consens que no existeix. De fet, la sensació que es té és que la capacitat o la voluntat de negociació amb treballadors tant del sector públic com del privat per part de l’executiu que encapçala Antoni Marti “ha estat nul·la”.
Els socialdemòcrates van avançar als representants sindicals la seva intenció de presentar una esmena a la totalitat al projecte de llei de reforma de la funció pública i d’expressar-hi un “clar rebuig” tenint en compte que no es tracta d’un text consensuat amb els treballadors de l’administració.
Durant la reunió es va posar de manifest també la preocupació d’uns i altres per l’eliminació de la figura de funcionari que preveu el text de la reforma –només la manté en el cas dels cossos especials.

PS
sindicats
manca de diàleg
Govern
retreu

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte