Diari digital d'Andorra Bondia

El PS treballarà amb la majoria en els temes en què hi hagi coincidència


Escrit per: 
M. S. C.

El cònsol major d’Ordino, Ventura Espot, ha proposat treballar conjuntament als membres del Partit Socialdemòcrata (PS) que van formar part de la llista de la formació per aquesta parròquia en les últimes comunals. La intenció és poder cooperar en les qüestions en què hi ha una coincidència programàtica entre les dues formacions.

El PS ha acceptat l’oferiment ja que, segons va explicar la cap de llista de la formació, Carolina Poussier, la seva voluntat “no és tan sols criticar” sinó “treballar per fer avançar la parròquia”. Poussier va indicar que la proposta és un “gest amable” per part d’Espot i va deixar clar que només treballaran conjuntament “sempre que les visions vagin en el mateix sentit”, ja que ells segueixen la línia del seu partit.
Algunes de les qüestions en què hi pot haver entesa és la remodelació del Prat de Call (on es proposa instal·lar un parc infantil) i el centre esportiu, tot i que n’hi pot haver altres. Paral·lelament, els socialdemòcrates d’Ordino assisteixen a les sessions de comú per mostrar a la ciutadania “que hi som” i que fan la feina d’oposició des de fora. Al mateix temps, la majoria comunal els farà arribar les actes de la junta de govern, perquè és on es recullen els temes en què treballa el Comú.
Poussier va recordar que els candidats del PS que es van presentar a les últimes eleccions comunals es reuneixen de forma regular per coordinar el posicionament del partit a les diferents parròquies. El fet és que durant l’anterior mandat, integrants del PS no van prendre el mateix posicionament sobre una mateixa qüestió en diferents corporacions. Tot i així, Poussier creu que cada parròquia té les seves especificitats i que, per tant, la posició dels socialdemòcrates pot no coincidir segons el context.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte