El Partit Socialdemòcrata (PS) iniciarà un diàleg amb els ciutadans d’Escaldes-Engordany sobre el futur de Vivand si guanya les properes eleccions comunals. La consellera de l’oposició al Comú de la parròquia, Cèlia Vendrell, va recordar que l’actual majoria ha impulsat el projecte de forma unilateral i per això els socialdemòcrates volen saber què en pensa la població. Vendrell va remarcar que, en el cas de tenir responsabilitat de govern, “si Vivand continua serà perquè la majoria d’Escaldes-Engordany ho decideix”.

La proposta del PS és impulsar un seguit de converses amb diferents grups de la parròquia, com poden ser la nova associació dinamitzadora de Vivand, el col·lectiu que s’ha expressat més contrari a la mesura i reunions de barri, i plantejar què volen fer de Vivand, si cal deixar-lo com està, si cal desfer totalment el projecte o adoptar altres mesures mixtes. A partir d’aquest treball, i sempre que fos necessari perquè no es pot assolir el consens, es convocaria una consulta basada en les propostes que han sorgit en les trobades. “No volem que [el futur de l’avinguda] sigui una decisió de la majoria comunal”, va dir Vendrell, que va afegir que “volem que els ciutadans tinguin dret de paraula”. La consellera escaldenca va afirmar que el PS estaria disposat a desfer Vivand, tot i que veu difícil que s’acabi tornant a la situació anterior.
Vendrell també va anunciar que serà la candidata a cònsol  d’Escaldes-Engordany pel PS a les properes eleccions després que fos elegida dimecres pel comitè local d’Escaldes-Engordany en no haver-se presentat cap més proposta. Amb tot, l’actual cap de la minoria va explicar que això no vol dir que acabi sent la número u de la llista (podria anar en segon lloc) ja que les negociacions amb altres formacions encara no estan tancades. El comitè local del PS d’Escaldes-Engordany està en converses amb els Verds (amb qui ja està clar que concorreran conjuntament), amb independents i amb SDP. Amb aquests darrers, les negociacions no estan tancades i Vendrell va anunciar que hi ha dues línies vermelles per assolir el pacte: que les sigles dels diferents partits apareguin reflectides en la candidatura (perquè “l’elector ha de saber a qui està votant”) i la impossibilitat d’un acord amb Liberals d’Andorra, tenint en compte la diferència ideològica entre les dues formacions. La consellera va declarar que els integrants d’SDP d’Escaldes no tenen cap problema amb l’aparició de les sigles però sembla ser que en altres parròquies això no és així.