Diari digital d'Andorra Bondia

El VPC femení queda últim al torneig sub-20 Geieg de Girona


Escrit per: 
Redacció

El VPC Andorra va classificar-se en la darrera posició al torneig sub-20 femení Geieg, disputat a Girona aquest cap de setmana, en perdre els dos partits que van disputar.

Després de perdre per 0 a 1 contra el Balears i el Banyoles, les de Wanaka Broad van caure per per 1 a 5 contra el Sant Cugat ‒que finalment acabaria convertint-se en l’equip campió‒, amb una marca de Melanie de Cunha. Els dos últims partits les andorranes van tornar a caure per la mínima. Contra l’Hospitalet, el marcador va acabar marcant un ajustat 3 a 4, gràcies a tres marques d’Andrea Moreira, mentre que l’equip amfitrió, el Geieg gironí, es va imposar al VPC per 0 a 1. 
Malgrat la derrota, l’entrenadora del VPC, Wanaka Broad, va afirmar després del partit que “tot i anar sempre per darrere del marcador, les noies no han deixat mai de lluitar i no han donat res per perdut”. Així mateix, Broad va assegurar que “has de perdre moltes vegades per apreciar la victòria”.
De la seva banda, la delegada de l’equip, Beatriu Candela, va destacar que “tot i perdre tots els partits del torneig, ha estat l’únic equip que ha aconseguit fer una marca a les campiones del torneig”, i va afegir que “l’evolució d’aquestes noies durant la temporada ha estat sorprenent”.
Finalment, el Sant Cugat va acabar guanyant la competició amb un total de cinc victòries i cap derrota, i per darrere van quedar el Balears, el Geieg, el Banyoles, l’Hospitalet i el VPC Andorra.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte