Segons el seu passaport es diu: Emi Matarrodona Corretja.

Edat, estat civil i fills: 59 anys, 1 filla.

Estudis: Psicologia, Postgrau DBA en Direcció i Administració Empresarial, Postgrau en Intel·ligència Emocional, Naturopatia, Apicultura, Medicina 
Ortomolecular Activa, Agricultura i Ramaderia Ecològica.

Professió: administració pública.

Trajectòria política: presidenta del Sitca.

Entitats de les quals és soci o membre actiu: Cases Velles Andorranes.

Cotxe familiar (any): Sí.

Viu en un pis de lloguer o de propietat?: en un de lloguer.


Virtuts que ha de tenir un polític? Perspicàcia, honestedat i empatia.

Què no es pot tolerar en un polític? La falta de transparència i el tràfic d’influències.

Resumeixi el programa electoral en dues línies. Som aquí perquè el país funcioni, però no a qualsevol preu. Amb estabilitat financera, seguretat ciutadana i 
una sobirania forta.

Prefereix un parlament fragmentat o amb pocs grups? Pocs grups.

El sistema electoral, s’ha de reformar? En quin sentit? No el volem reformar, és important preservar l’equilibri territorial.

Tres aspectes que cal millorar urgentment de la seva parròquia? Incentivar el comerç, prendre mesures per garantir un habitatge digne per a tothom i reduir la contaminació.

Cal despenalitzar l’avortament? En quins supòsits? Andorra ha de mantenir el seu model d’Estat, el que implica no despenalitzar l’avortament tot i que ha de continuar vetllant perquè, com fins ara, les dones puguin decidir sobre el seu propi cos.

Encara que posi en perill el Coprincipat? El nostre model d’Estat no es pot posar en perill.

L’acord d’associació, s’ha de sotmetre a referèndum? Sí, sempre que tota la ciutadania tingui prèviament la informació adequada.

Nacionalitat a 10, 15 o 20 anys? 20 anys.

Doble nacionalitat, sí o no? No.

Els càrrecs públics, haurien de fer una declaració de béns pública? Als que en tinguin, no crec que els sigui un problema.

Cal regular els preus de lloguer de l’habitatge? Cal implementar mesures concretes i directes per incrementar el volum d’habitatges destinats al lloguer, fet que facilitarà l’accés a l’habitatge per a tothom.