Diari digital d'Andorra Bondia

Els demòcrates volen que el país tingui un ‘pont de Lisboa’


Escrit per: 
Redacció

El candidat a cap de Govern per Demòcrates per Andorra, Antoni Martí, va agrair ahir al col·lectiu portuguès el seu “compromís per aixecar Andorra durant molts anys” i es va comprometre a homenatjar aquests residents amb un gest simbòlic: anomenar pont de Lisboa la connexió de la boca oest del túnel dels Dos Valires.

“Si a Andorra tenim un pont de París i un pont de Madrid, també tindrem un pont de Lisboa per tenir present Portugal”, va manifestar Martí durant la visita feta ahir a la tarda a la tarda la Casa de Portugal, on va anar acompanyat del número dos de la llista nacional, Jordi Cinca, i d’altres candidats demòcrates, com el suplent de la llista territorial d’Andorra la Vella, Jaume Gaytan. En el marc d’aquesta trobada, Martí va reiterar el seu compromís de governar “no solament pels 20.000 votants”, sinó per les més de 70.000 persones que actualment resideixen a Andorra.
Així mateix, Martí va recordar que els residents portuguesos han patit en primera persona la difícil situació que passa la construcció, en plena davallada com a resultat de la crisi econòmica. En aquest sentit, es va comprometre a reactivar l’economia i al mateix temps beneficiar les empreses andorranes mitjançant la contractació de companyies i personal del país per part de l’administració pública.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte