Diari digital d'Andorra Bondia
Els candidats demòcrates amb els presentadors de la llista al Comú de Canillo.
Els candidats demòcrates amb els presentadors de la llista al Comú de Canillo.

Els electors podran triar entre dos projectes després de vuit anys


Escrit per: 
M.S. / Foto: Demòcrates

Després de vuit anys sense poder comparar projectes i de tenir un Comú monocolor: el taronja de Demòcrates, els electors canillencs podran escollir entre dues propostes el 15 de desembre vinent.
I és que a la candidatura continuista de DA, liderada per l’exministre de Turisme Francesc Camp i l’actual conseller de Finances i Administració, Marc Casal, se suma en aquesta ocasió la llista d’Objectiu Comú encapçalada per Albert Torres i Dolors Cabot, una candidatura que, com va destacar Torres, “no surt del no-res, sinó que és un treball de fa temps”. Una llista cuinada amb l’objectiu “d’oferir una alternativa als ciutadans de Canillo després de vuit anys d’una sola candidatura” i que “no va contra ningú, sinó a favor de la parròquia de Canillo”, va sentenciar Torres.
Una llista a més a més que no es conforma únicament de trencar un Comú monocolor, sinó que “s’ha fet per guanyar”, ja que “compta amb gent amb prou coneixement, experiència i rodatge”, tot i que, com va reconèixer el cap de llista d’Objectiu Comú, “és evident que acabaran sent els electors els que decidiran”.
Així mateix, Torres va contraposar la llista de continuïtat liderada per Camp a la que encapçala que vol ser de renovació i per aportar un nou impuls a la parròquia, així com més transparència i proximitat amb els problemes dels ciutadans.
Per la seva part, Camp va valorar també de forma molt “positiva” el fet que hi hagi dues candidatures i que els electors “puguin triar entre dos projectes de parròquia”, un fet que va veure com un retorn al que seria certa “normalitat electoral” després de 8 anys “excepcionals” respecte al que “seria un procés electoral en el qual només hi ha hagut una llista”.
Així mateix, Camp va destacar també el fet que el pròxim mandat al Comú de Canillo hi hagi una oposició que, sigui quina sigui la que decideixin els electors, pugui preguntar, demanar informació i fer les seves aportacions a les diferents iniciatives, cosa que farà que “els projectes i decisions siguin més reflexionades”.
D’altra banda, Camp es va mostrar “molt satisfet” amb la llista que s’ha tancat de cara als comicis, una candidatura en què s’ha buscat “fer una combinació” de gent ja present en aquest mandat amb d’altres perfils nous amb la idea que uns i altres es puguin complementar. En aquesta línia, Camp va destacar la importància de poder comptar amb persones que poden aportar en diferents àmbits i va destacar, per exemple, la “bona feina” aquest darrer mandat pel que fa a obres i urbanisme per Rafel Casal i Cerni Pol. 
A més, pel candidat demòcrata, el fet de poder comptar amb aquest “mixt” permetrà, sempre que els electors els facin confiança, que “el Comú tingui l’opció de continuar treballant ja des del primer dia” i que “no hi hagi cap aturada fins que no s’assenti el nou equip”. 
Camp va destacar també que la candidatura, que gairebé inclou persones de tots els pobles de la parròquia, compta amb persones que provenen de diversos sectors professionals, és paritària i amb gent de menys de 30 anys, fet que ha de permetre connectar amb els votants més joves.

electors
podran
triar
dos
projectes
vuit anys
després

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte