Diari digital d'Andorra Bondia
El portaveu del comitè escaldenc a l'executiva de LIberals d'Andorra, Higini Martínez-Illescas.
El portaveu del comitè escaldenc a l'executiva de LIberals d'Andorra, Higini Martínez-Illescas.

Els liberals escaldencs demanen "prudència i contenció pressupostària" al Comú


Escrit per: 
Redacció/Foto: BonDia

El pressupost 2021 aprovat pel Comú d’Escaldes-Engordany "s’allunya de la contenció i la responsabilitat pressupostària que tota administració ha de tenir en una situació com l’actual". 

Si més no així ho creu el comitè parroquial escaldenc de Liberals d'Andorra que, en un comunicat, ha alertat “de l’augment de les despeses fixes de personal en més d’un milió d’euros quan la digitalització de l’administració ens hauria d’encaminar cap al contrari” i ha advertit que "uns comptes tan elevats endeutaran d’una manera preocupant les finances comunals, dificultant tirar endavant nous projectes necessaris per als escaldencs més endavant".

Des de Liberals s’incideix en què “el pressupost no recull obres necessàries per a la parròquia i llargament reivindicades, també pel PS, quan estaven a l’oposició”. En concret, el comitè escaldenc lamenta que “no s’hagi inclòs la remodelació, embelliment i separativa d’aigües de l’avinguda Fiter i Rossell, deixant de banda un cop més a tots els ciutadans d’aquesta zona d’Escaldes-Engordany”. Una obra llargament reivindicada que "tots els grups polítics van incloure al programa electoral de les passades eleccions comunals i que ara s’ha tornat a deixar de banda, aquesta vegada  per part de l’equip liderat per Rosa Gili".

La formació qüestiona també els recursos que es destinaran a un edifici multifuncional anunciat per la majoria comunal a la part alta d’Escaldes. A parer del comitè parroquial, no saber a què es dedicarà aquest edifici denota "una certa improvisació" i avisen que més enllà dels costos de construcció, "el manteniment del futur edifici passarà a engrandir, les ja elevades, despeses fixes i de funcionament del Comú d’Escaldes-Engordany".

liberals
escaldencs
demanen
prudència i contenció pressupostària
Comú

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte