Prop d’un miler de persones, segons els organitzadors, i entre 500 i 600 segons els càlculs inicials de la policia, van ser les que van prendre part diumenge en la manifestació convocada per AD800.

La marxa va recórrer, al migdia, les avingudes Carlemany i Meritxell i va acabar a la plaça de la Rotonda amb la lectura d’un manifest en què es va demanar al Govern “una major transparència” i que es facin referèndums per consultar amb la ciutadania aquelles qüestions que els poden afectar, i en què es va reclamar, també, certs canvis legislatius, una reforma de la Constitució, que es tiri endavant una llei de responsabilitat política i que s’acabin els tractes de favor, entre altres.
D’aquesta manera, la protesta va sortir de la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany encapçalada per una pancarta en què es podia llegir “Víctimes de la mala gestió política” i que portaven, a banda dels responsables d’AD800, el secretari general de la Unió Sindical d’Andorra, (USdA), Gabriel Ubach; els presidents del Sindicat de la Policia, Xavier Surana, i del Col·lectiu de Funcionaris de la Policia, Salvador Prieto; el portaveu de la Plataforma Sindical i vicepresident de l’Associació de Bombers, Joan Torra, i el president d’Iniciativa Ciutadana, Guillem Pons, entre d’altres. Entre els lemes que es van sentir durant la marxa hi ha el de “Mentiders” “Martí mentider”, “Pinotxos” i “No és una crisi, és una estafa”. I en què es volia reflectir, essencialment, el descontentament de la ciutadania amb la gestió política que s’està fent.
Al termini de la marxa el vicepresident d’AD800, Manel Montoro, es va mostrar molt satisfet per la participació i va considerar que això demostra que “la ciutadania comença a moure’s”. A més a més, va assenyalar que “si es fes una altra manifestació” segurament “hi hauria més gent”. En aquest sentit, va remarcar que cada vegada hi haurà menys por de manifestar-se i de reclamar que es respectin els drets dels ciutadans. I un cop acabada la protesta, des d’AD800 consideren que ara toca al Govern “posicionar-se”. D’aquesta manera, Montoro va posar en relleu que fins ara l’executiu no s’ha manifestat sobre aquesta protesta ciutadana i, per tant, destaca que els ciutadans han de rebre una resposta del Govern.
Pel que fa als canvis reclamats en la Carta Magna, des de la plataforma ciutadana posen en relleu que “és una bona Constitució” però recorden que hi caldria un seguit de canvis per poder materialitzar determinades modificacions en la Llei electoral o per tirar endavant una llei de responsabilitat política. En definitiva, segons va assenyalar Montoro, un seguit de modificacions i millores encaminades a potenciar la participació ciutadana més enllà de les eleccions i que facin possible “una major transparència”.
Precisament, pel que fa al text sobre la responsabilitat política, cal destacar que la intenció d’AD800 és començar a tirar endavant la recollida de signatures aprofitant la celebració de la Fira d’Andorra la Vella, una cita que també ha de servir per tancar la campanya per reclamar més transparència a la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS). Tot i així, Montoro ja va avançar que l’inici de la recollida de firmes per aconseguir una llei de responsabilitat política dependrà de l’avançament dels treballs per concretar el text al llarg d’aquesta setmana.
Un cop acabada la marxa, el president d’AD800, Carles Julián, va posar en relleu que després de la manifestació el Govern ha de reflexionar i va denunciar que els ciutadans tenen “cada vegada més obligacions i menys prestacions”. També es va demanar per què des de les administracions no s’escolta els ciutadans i per què a la política encara hi ha tants “amiguismes”. Així mateix, va criticar que es tirin endavant retallades quan encara hi ha polítics i assessors amb “sous astronòmics” per acabar demanant-se per què la classe política no treballa per construir “un futur millor
i digne”.
A l’inici de la marxa Montoro va posar en relleu que hi havia hagut persones que havien rebut “coaccions” perquè no acudissin a la protesta i de fet la manifestació va estar precedida per una performance que volia ser una metàfora de l’opressió del poble i de la seva lluita per desfer-se’n. Entre els “opressors”: el Govern, la CASS i els bancs.
Entre els participants en la marxa es van poder veure representants polítics com el secretari d’organització del Partit Socialdemòcrata i conseller de l’oposició al Comú d’Andorra la Vella, Marc Cornella, i el conseller general del PS David Rios. També hi era l’expresidenta dels Verds Antònia Escoda.
Al seu pas per les avingudes Meritxell i Carlemany es podia veure com moltes de les persones que treballaven als establiments que es troben en aquests eixos comercials sortien a veure una de les marxes més multitudinàries  que s’han viscut al país. També els turistes es miraven encuriosits aquesta protesta, en què es reclamava una Andorra de tothom i que s’aturi “el feudalisme i la corrupció”.