Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la trobada dels síndics amb els cònsols encampadans, avui.
Un moment de la trobada dels síndics amb els cònsols encampadans, avui.

Els síndics volen millorar la coordinació entre el Consell General i els comuns


Escrit per: 
Redacció / Foto: Consell General

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, han continuat avui amb la ronda de visites als set comuns. En aquesta ocasió, el torn ha estat pel Comú d’Encamp on han estat rebuts per la cònsol major, Laura Mas, i el cònsol menor, Joan Miquel Rascagneres.

La trobada, que ha durat aproximadament una hora, ha servit per constatar que cal una major col·laboració entre institucions. De fet, els síndics s’han compromès a millorar la coordinació amb els comuns. L’objectiu és que el Consell General tingui “sensibilitat parroquial” a l’hora de treballar les lleis, ja que “moltes de les disposicions dels textos legals acaben repercutint en serveis i competències comunals”, ha destacat Carles Ensenyat.

Per la seva banda, els cònsols encampadans han remarcat la importància de la comunicació entre administracions, ja que “això revertirà positivament en els serveis i l’atenció que prestem als ciutadans i ciutadanes“, ha puntualitzat Laura Mas.

Finalment, els síndics i els cònsols d’Encamp han acordat una nova trobada que tindrà lloc a la tardor per donar continuïtat a aquesta vocació d’assolir una millor col·laboració entre el Consell General i el Comú d’Encamp.

síndics
Consell General
comuns

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

D'entrada que es posin d'acord entre els comuns tampoc estaria malament, que Andorra es molt petit i no és tan difícil si et deixes de mirar el melic

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte