Diari digital d'Andorra Bondia
El síndic general, Vicenç Mateu.
El síndic general, Vicenç Mateu.

Els textos laborals i la llei de seguretat pública, aquest dijous


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El Consell General debatrà i votarà en la sessió d’aquest dijous el projecte de llei qualificada de seguretat pública així com les tres proposicions de lleis laborals –la qualificada de relacions laborals, la qualificada d’acció sindical i patronal i la qualificada de mesures de conflicte col·lectiu– segons l’ordre del dia determinat per Sindicatura i recollit ahir al Butlletí del Consell General.
En la sessió, que arrencarà a dos quarts de deu del matí, s’examinarà i es votarà també la presa en consideració de la proposta de reforma del reglament de la cambra, entrada a tràmit conjuntament per tots els grups a excepció del conseller general de Socialdemocràcia i Progrés, Víctor Naudi.
D’altra banda, en la reunió d’ahir, Sindicatura va acordar prorrogar el termini per a la presentació d’esmenes al projecte de llei per a la igualtat de tracte i la no-discriminació, al projecte de llei del cos d’Educació i a la proposició de llei qualificada de la persona i la família. Els nous terminis per esmenar aquests tres textos acabaran els dies 18, 10 i 13 de desembre, respectivament. 
Així mateix, també es va acordar prorrogar el termini perquè la comissió legislativa d’Educació, Recerca, Cultura i Esports presenti l’informe corresponent al projecte de llei de l’esport. En aquest cas, el termini s’allarga fins al 31 de desembre vinent.

 

textos
laborals
seguretat pública
llei
dijous
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic