Diari digital d'Andorra Bondia

Els Verds reforcen els lligams amb els seus homòlegs veïns


Escrit per: 
Redacció / Foto: PVA

La secretària d’organització dels Verds d’Andorra, Jael Pozo, va participar el passat cap de setmana en les Jornades de primavera-estiu que va organitzar el grup de la regió Migdia-Pirineus d’Europa Écologie Les Verts (EELV) a la Bastide de Serou  (Foix).

Pozo va fer una presentació sobre la situació andorrana en el context dels Pirineus i els problemes comuns d’un indret d’alta muntanya i va donar a conèixer la situació política que hi ha a Andorra i la del Partit Verds d’Andorra en particular.
La visita va servir també per establir un nexe de comunicació i treball entre la formació política andorrana i els grups ecologistes de la vall d’Arièja Pirineus (EELV-VAP) i de Migdia-Pirineus. Durant la trobada també es va abordar l’adhesió dels Verds d’Andorra, que es materialitzarà l’any vinent, a la Declaració d’Aran per una iniciativa ecologista i federalista euroregional, redactada el gener del 2011 a la Vall d’Aran i que té com a adherits ICV, EELV de Migdia-Pirineus, el Partit Occità, la Chunta Aragonista i Los Verdes de Aragón, segons van informar els Verds d’Andorra en una nota de premsa. L’objectiu de la declaració és el reforçament de l’Euroregió Pirineus-Mediterrani, amb la creació d'interrelacions socials, econòmiques i culturals entre les comunitats locals i regionals d’una i altra banda dels Pirineus.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte