Diari digital d'Andorra Bondia

Els Verds seran membres de ple dret del Partit Verd Europeu


Escrit per: 
M.S.


Representants dels Verds d’Andorra, encapçalats per la seva presidenta, Antònia Escoda, van assistir el cap de setmana passat a l’11a assemblea del Partit Verd Europeu, que es va celebrar a Malmö (Suècia).

Durant la trobada van participar en diferents taules de treball sectorialitzades i es van reunir amb la nova executiva europea perquè en la propera assemblea, que se celebrarà a Barcelona l’any vinent, els Verds d’Andorra entrin a formar part del Partit Verd Europeu com a membres de ple dret.
La participació de la delegació de la formació ecosocialista  va consistir en diferents taules de treball, entre les quals destaca la relativa a la campanya dels joves verds europeus durant la cimera contra el canvi climàtic que tindrà lloc a Copenhaguen al mes de desembre i que porta per nom Action COP 15.
Precisament els Verds andorrans van participar dissabte passat en la manifestació d’Action COP 15, organitzada pel Partit Verd Europeu, que es va desenvolupar davant la coneguda estàtua de la Sireneta de la capital danesa.

Al marge d’Escoda, la delegació de la formació dels Verds va estar formada per la responsable de relacions internacionals, Isabel Lozano; la tresorera, Jael Pozo, i el president dels Joves d’Esquerra Verda, Ramon Sánchez.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte