Diari digital d'Andorra Bondia

Els Verds troben fora de lloc el retall pressupostari de la CASS


Escrit per: 
Redacció

Els Verds d’Andorra ha convocat dimecres una roda de premsa per manifestar el seu descontentament amb la retallada pressupostària que va acordar el consell d’administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) ara fa uns dies.

 Antònia Escoda, la presidenta del partit, va ser molt clara en el seu missatge i va apuntar que poc té a veure la llei que entrarà en vigor dilluns vinent amb el que es va aprovar en el Consell General ara fa aproximadament un any.
“Aquestes retallades no estan previstes en la llei aprovada fa un any”, va comentar la líder dels Verds, que va argumentar que en moments de crisi és precisament quan el Govern ha de fer un esforç perquè els ciutadans se sentin “protegits”.
Escoda va enviar un missatge al cap de Govern en referència a les paraules que va pronunciar ara fa uns dies en què advertia que la Seguretat Social no seria de cinc estrelles. La militant dels Verds va assenyalar que si es vol un model similar al de l’Estat espanyol que almenys “només se n’agafi les coses bones” i no les dolentes, com ara “les llistes d’espera, les cues” i el fet de no poder escollir metge.
Escoda va parlar, a més, dels reglaments que s’hauran de desenvolupar d’aquí a finals d’any, com va apuntar Jaume Bartumeu ahir en consell de ministres. En aquest sentit, la presidenta dels Verds va assenyalar que segurament seran molt restrictius i que això perjudicarà molts col·lectius, que es quedaran desprotegits i sense prestacions.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte