Diari digital d'Andorra Bondia

Encuentra confirma la seva dimissió però manté que hi ha hagut 'malintenció política'


Escrit per: 
Agències


El conseller general Òscar Encuentra presentarà la seva dimissió del càrrec al llarg d'aquest divendres, segons ha confirmat el propi conseller.

Encuentra ha assegurat que la decisió presa dijous a la nit durant la reunió de l'Executiva d'ApC és ferma i que el que s'hi va dir va servir 'per clarificar que hi ha hagut una voluntat malintencionada per fer-me fora del Consell General'. Encuentra no ha volgut explicitar per part de qui hi ha aquesta voluntat que renunciï a l'escó parlamentari i ha afegit que 'cadascú vegi a qui beneficia la meva dimissió i en tregui les seves conclusions'.
En una conversa, Òscar Encuentra ha explicat que 'assumeixo les meves responsabilitats per una errada de caire professional i, per tant, sóc conscient que no puc continuar com a conseller general'. Per aquest motiu, ha confirmat que al llarg d'aquest divendres, presentarà la seva renúncia del càrrec davant dels serveis de Sindicatura.
Encuentra ha afegit, però, que després de la reunió de l'Executiva d'ApC de dijous a la nit se li havien aclarit tots els dubtes que expressava en la declaració feta davant dels mitjans de comunicació hores abans, i és que 'estic convençut', ha declarat, 'que hi ha una voluntat malintencionada contra la meva persona per fer-me fora del Consell'.
L'encara conseller general, però, no ha volgut entrar més al detall i ha manifestat que 'cadascú vegi a qui beneficia la meva dimissió i en tregui les seves conclusions'. Òscar Encuentra ha argumentat que es tracta 'd'un fet completament professional, i que estava seguint el seu curs perquè la direcció del col·legi (Sant Ermengol) estava prenent les mesures escaients, ha passat a la política amb la voluntat clara que jo dimiteixi del Consell'.
Òscar Encuentra ha dit que després de fer el lliurament de la renúncia a Sindicatura convocaria els mitjans de comunicació per fer una altra declaració pública.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte