Diari digital d'Andorra Bondia

Es reestructuren les direccions de bombers, duana i mobilitat


Escrit per: 
Redacció


El Govern va fer públics aquest dilluns nous nomenaments i cessaments que afecten diversos ministeris, entre ells el d’Ordenament Territorial i el d’Economia i Finances, entre d’altres.

Així, Eron Estany Vidal, que fins ara ocupava el càrrec de director del departament d’Urbanisme i Ordenament Territorial passa a ocupar la direcció general del ministeri d’Ordenament Territorial, Medi Ambient i Agricultura, adscrit al gabinet del ministre. En aquest ministeri es produeixen més canvis ja que Ramon Reguant Aleix és nomenat director del nou departament de Mobilitat i Explotació de Carreteres en substitució de David Palmitjavila que és cessat com a director de la fins ara Agència de Mobilitat i Explotació de Carreteres.
També hi ha canvis en la direcció dels Bombers ja que Jordi Boixader és cessat com a director del departament de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament. La nova direcció recau en Joan Carles Recasens Cabiscol que tindrà com a director adjunt Jordi Farré Canelles en substitució de Sergi Flucha Vergés.
D’altra banda, Marta Boquera Vergara és cessada del càrrec de directora del departament de Duana. Raül Bartolí Torres i Jordi Janer Rossell són nomenats directors adjunts d’aquest departament. Finalment, el Govern ha ratificat com a director del departament de Tributs Josep Xavier Jiménez Moran. 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte