El cap de Govern, Xavier Espot, i el síndic general, Carles Ensenyat, es reuniran dilluns vinent a les tres de la tarda al Palau de l’Elisi amb el copríncep francès, Emmanuel Macron, en la que serà la primera visita institucional de la present legislatura, segons ha informat avui el ministre portaveu.

Guillem Casal ha explicat que durant la trobada s’abordaran els principals reptes del país per als propers mesos com la fase final de la negociació de l’acord d’associació amb la UE.

Encara en l'àmbit de la negociació amb la Unió Europea, Casal ha avançat que la setmana vinent, en concret, el dimecres 15, el ministre d’Afers Exteriors de San Marino, Luca Beccari, es desplaçarà fins al Principat per participar d’una reunió bilateral entre els caps negociadors de l’acord d’associació d’Andorra i San Marino. Beccari finalitzarà la jornada de treball amb el cap de Govern per fer un intercanvi sobre el protocol de serveis financers, la lliure circulació de persones, les telecomunicacions o la lliure prestació de serveis.

D'altra banda, Espot ja s’ha desplaçat avui mateix a París per participar del debat d’Alt nivell de la 42a Conferència General de la Unesco i del Fòrum de París per la pau que se celebraran avui i demà, respectivament.