El cap de Govern, Xavier Espot, i la síndica general, Roser Suñé, viatjaran dilluns vinent a París on es trobaran amb el copríncep Emmanuel Macron al Palau de l’Elisi, segons ha informat el ministre portaveu, Eric Jover.

La trobada, prevista per a les quatre de la tarda, servirà per tractar l’actualitat sanitària i econòmica així com els principals reptes per al Principat a curt i mitjà termini.

Durant la seva estada a París, el cap de Govern també té prevista una reunió amb el primer ministre de França, Jean Castex, a l’Hôtel de Matignon. Així, segons Ha detallat Jover,  Espot, que estarà acompanyat dels secretaris d’Estat d’Afers Europeus, Landry Riba i de Transformació Digital i Projectes estratègics, Cèsar Marquina, tractarà amb el mandatari francès diferents àmbits de les relacions bilaterals entre ambdós estats així com aspectes relacionats amb la mobilitat i el certificat sanitari.

A l’agenda de Xavier Espot també es preveuen trobades amb la directora general de la Unesco, Audrey Azoulay, així com amb la secretària general de la Francofonia, Louise Mushikiwabo.