Diari digital d'Andorra Bondia
Espot i Tribolet durant la trobada d'aquest dijous al matí.
Espot i Tribolet durant la trobada d'aquest dijous al matí.

Espot i Tribolet tracten les relacions bilaterals i la cooperació transfronterera


Escrit per: 
Redacció/Foto: Agències

El cap de Govern, Xavier Espot, i el nou ambaixador de França, Jean-Claude Tribolet, han mantingut una reunió aquest dijous per tractar diferents aspectes de les relacions bilaterals entre ambdós països. Més concretament, el cap de Govern i l’ambaixador han abordat els diferents àmbits de la cooperació i la col·laboració transfronterera en el marc de les connexions viàries, l'educació, la sanitat, el medi ambient i la transició energètica i les sinèrgies establertes en l'àmbit del turisme.

Espot i Tribolet han explorat els diferents punts que es tractaran en la quarta sessió del diàleg transfronterer Andorra-Occitània, previst per al pròxim 23 de setembre, que acollirà Andorra i en la qual participarà el prefecte de la regió d’Occitània, Étienne Guyot, així com el conseller regional d’Occitània / Pirineus-Mediterrània, i representant de la presidenta de la Regió d’Occitània, John Palacin.

Durant la trobada, també han comentat l’actualitat política i econòmica del Principat així com l’agenda europea. Espot a exposat a Tribolet el full de ruta marcat pel Govern per als pròxims anys de cara a l’horitzó 2023.

Espot i Tribolet tracten les relacions bilaterals i la cooperació transfronterera

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte