Diari digital d'Andorra Bondia

Espot valora si suma més anar sota DA o ACO


Escrit per: 
Agències

El cònsol major d’Ordino, Ventura Espot, creu que no s’ha de mirar només el nom amb què es presenti la candidatura a les properes eleccions comunals, sinó que cal mirar “el que suma més”.

Així, s'ha referit a les sigles sota les quals es presentarà als propers comicis, si mantenen les d’ACO o es presenten com a DA o bé amb la combinació de totes dues.
El nom del grup no és cabdal per l’actual cònsol major d’Ordino a l’hora de presentar candidatura als propers comicis comunals. Espot ho ha exemplificat fent el símil amb un gat. En aquest sentit ha dit que no importa el seu color, “si blau, groc o taronja”, sinó que el que és important és que el gat “sigui prou àgil per agafar les rates”.
Aquest dijous al vespre l’ACO celebra una reunió precisament per continuar parlant sobre la futura candidatura comunal i si suma més amb les sigles actuals o bé s’ha d’aprofitar “l’embranzida de DA” o, per què no, utilitzar totes dues.
Espot ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa posterior a la sessió de consell de comú celebrada aquest dijous. El cònsol major també s'ha mostrat satisfet per l’anunci de la modificació de la Llei del sòl, que flexibilitza l’aplicació de la normativa en determinades actuacions i situacions. Espot ha dit que es plasma jurídicament el que han estat demanant les corporacions des que l’han aplicat.
Al principi de la sessió de comú, s'ha fet constar en acta el condol de la corporació per les víctimes de l’accident d’helicòpter a la pleta Juclà que es va produir dimecres.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte