El ministeri d’Ordenament Territorial estudia com redissenyar el trajecte de la línia de l’autobús de la Seu d’Urgell a Escaldes-Engordany amb la intenció de fer-lo passar per l’Estació Nacional.  Així ho va manifestar ahir el ministre d’aquesta cartera, Jordi Torres, que va dir a més que també busquen solucions per donar més visibilitat a les parades dels taxistes. 

Torres va indicar que es preveu que al setembre es pugui donar una solució a la línia de la Seu a Andorra. “És complicat perquè passa per la carretera antiga de Santa Coloma i si es vol fer-la passar per l’estació s’ha d’estudiar perquè el canvi d’itinerari no representi una durada llarga”, va explicar el ministre d’Ordenament Territorial. 

Torres va manifestar que entén que la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, vulgui que totes les línies internacionals parin a l’Estació Nacional, però, segons el ministre, “el concurs de gestió deia que totes les línies internacionals havien de parar a l’estació menys les que es trobaven a menys de 50 quilòmetres”. Per tant, aquesta no hi estaria inclosa. Torres va dir que s’estudiarà diferents possibilitats perquè “el que volem és que a l’estació hi hagi afluència i que no hi hagi dèficits”. 

Els taxistes ja es van queixar al seu moment perquè la parada que s’ha habilitat a l’estació és molt lluny de la terminal i els passatgers, en arribar, no saben on s’han de dirigir.