La cònsol major de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil, espera que la divisió entre Unió Laurediana (UL) i Demòcrates per Andorra (DA) no afecti el funcionament del Comú que encapçala, integrat per membres que formen part dels dos partits. Gil va acceptar que la campanya per a les darreres eleccions generals no va ser fàcil. “Quan es van presentar les candidatures estàvem en una situació que no era còmoda per a ningú”, va dir. Tot i així va afegir que “som persones madures” i, tenint en compte que van ser elegides pel poble, “seguim treballant per la ciutadania”.
Gil va remarcar que el que tot l’equip ha tingut clar és que “estem aquí fins a les eleccions comunals”. La mandatària laurediana va explicar que “hem anat amb molta cura a no entrar en aquestes línies polítiques” perquè considera que el que cal fer és treballar pel poble i no entrar en “aquestes discussions polítiques”, perquè “qui en surt perjudicat és el ciutadà”. Per tot plegat confia que la majoria arribarà sense escissions al final del mandat, “si no hi ha cap canvi”.
Com a mostra de la bona sintonia entre els consellers que conformen l’equip de govern lauredià, la cònsol major va indicar que durant els darrers tres anys no ha sorgit cap problema. Per això espera que la línia fins a finals d’any sigui la mateixa.
La majoria del Comú de Sant Julià de Lòria està formada, els consellers d’UL a banda, pels tres consellers demòcrates, Joan Besolí, Carles Àlvarez-Marfany i Jaume Ramisa.