Diari digital d'Andorra Bondia
Un instant de la presentació de la llista del PS a Escaldes-Engordany.
Un instant de la presentació de la llista del PS a Escaldes-Engordany.

Gili presenta una candidatura “dinàmica” amb joventut i experiència


Escrit per: 
Meritxell Prat / Foto: Jonathan Gil

El PS va presentar ahir la candidatura amb què lluitarà per fer-se amb el Comú d’Escaldes-Engordany. La cap de llista, Rosa Gili, va estar acompanyada per gairebé tots els candidats i va deixar clar que la seva proposta “traspua dinamisme per tot arreu”. Des de les instal·lacions de Caldea, un per un, els membres de la llista es van anar presentant i van coincidir a destacar que porten un projecte “engrescador”, “transversal” i que vol “posar les persones en primer terme”. Gili va destacar, també, la combinació “d’experiència amb joves que tenen moltes idees”, segons ella “el còctel perfecte per afrontar el repte”.
L’ex-consellera general va explicar que s’ha “rumiat molt” la decisió de deixar la tasca parlamentària i concórrer a les eleccions comunals, però “després de 10 anys al Consell era el moment de fer el pas” i aprofitar l’experiència adquirida per “acostar-me a la gent i intentar trobar solucions als problemes”. Unes solucions que va deixar clar que “les construirem amb la gent” i que passaran tant per temes socials, com de comerç, mediambientals, esportius o culturals. “Volem treballar des de tots els eixos”, va afirmar. Una visió molt transversal que creu que serà el seu punt fort.
D’altra banda i amb relació a les possibilitats de victòria que se’ls presenten amb l’escenari de quatre candidatures que ha quedat dibuixat a la parròquia, va indicar que “ens felicitem que hi hagi les candidatures que hi ha d’haver”, però es va voler desmarcar de polèmiques i tampoc va entrar en si es veuen més o menys favorits. “Nosaltres anem a defensar el nostre projecte. Volem que es percebin les ganes, l’energia i l’experiència. Fem el nostre camí perquè la gent ens conegui, anem a la nostra pensant en les persones”, va concloure. També pel que fa a la confecció de la candidatura, l’actual consellera de Comú, Cèlia Vendrell, i ara número tres, va admetre que Gili “pel que fa a maduresa política, va un pas per davant meu” i que amb l’ex-consellera general de líder “la llista és més potent que si l’hagués encapçalada jo”. 
Per la seva banda, el candidat a cònsol menor, Joaquim Dolsa, va recordar que havia deixat la política “fa 20 anys i pensava que no hi tornaria”, però el va convèncer “el projecte engrescador” que li van presentar. De fet, va assenyalar que “és una llista de 14 i no d’una o dues persones”.
En la presentació de la llista, a més dels candidats ja citats, també hi van ser presents Magda Mata, Joao Lima, Meritxell Massoni, Josep Batalla, Valentí Closa, Dolça Fajardo, Naeco Yamamoto i Tomàs Riart.

Rosa Gili
presenta
candidatura
dinàmica
joventut
experiència

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte