Diari digital d'Andorra Bondia
La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili.
La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili.

Gili sobre els ajuts socials: “Som competents i hi ha precedents”


Escrit per: 
M.S.C. / FOTO. Bondia

“Estem convençuts que estem dins de les competències i hi ha molts precedents.” Així ha respost la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, a les advertències fetes pel cap de Govern la setmana passada en relació amb les ajudes socials aprovades per la corporació. Gili ha remarcat que l’equip que lidera ha fet “el que toca”, que la situació és “molt complicada” i que “ningú entendria que el Comú no estigui al costat de les persones i les empreses”.

Així mateix ha afirmat que “no fem gairebé res que no hagin fet d’altres”, i ha citat el Comú d’Escaldes, que en el passat va donar feina a ciutadans; els ajuts a l’habitatge d’Andorra la Vella; i també les prestacions de la Massana. La cònsol, a més, ha assegurat que des d’Escaldes s’entenen els ajuts com a “complementaris” i que no es busca “trepitjar el Govern”.

A banda ha trobat “molt sorprenents” les afirmacions de Xavier Espot, que parlaven d’enriquiment gràcies als ajuts i ha assegurat que aplicaran el màxim rigor en la seva posada en pràctica. Quant a la manca d’informació, ha recordat que el Comú n’havia parlat prèviament i ha dit que està oberta a qualsevol consulta. El cònsol menor, de la seva banda, ha afegit que l’oposició (que és del mateix partit que Espot) podria haver presentat esmenes als ajuts si creia que hi podia haver un conflicte de competències, cosa que no va fer.

 

 

ajuts socials
escaldes
competències
Rosa Gili

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte