Sense emoció en territori canillenc i només atents del vot en blanc. Demòcrates+I, liderada per Guillem Casal i Jordi Jordana, va ser l’única candidatura territorial que es va presentar en les eleccions a Canillo. Sense adversaris, però la participació es va mantenir respecte al 2019, és a dir, al voltant del 72% i amb 287 vots en blanc i 46 de nuls. “Són resultats molt positius perquè la participació s’ha mantingut igual que al darrer cop, per tant, estem a tocar del 72%. Una sola llista no ha influït en la participació i això considero que és bo”, va valorar Guillem Casal, que es va congratular pel nombre de vots. “Superem els 500”. I dels vots en blanc? “És el que esperàvem. Una xifra esperada perquè hi ha menys blocs”.
 
Una de les primeres decisions de Guillem Casal serà deixar de ser el cap de gabinet del cap de Govern i tocarà treballar, conjuntament amb Jordi Jordana, per la parròquia de Canillo. “S’obre també un nou escenari en les comunals. Això sí, estic preparat i molt il·lusionat. De fet, des del primer dia que vaig decidir presentar-me la il·lusió no ha minvat”, va assegurar.
 
En la circumscripció nacional es va imposar Demòcrates, amb la meitat dels vots emesos, i els socialdemòcrates van quedar per darrere de Concòrdia i d’Andorra Endavant.