Diari digital d'Andorra Bondia
El conseller comunal Guillem Forné, en una imatge d’arxiu.
El conseller comunal Guillem Forné, en una imatge d’arxiu.

La crisi liberal desintegra el comitè de la Massana


Escrit per: 
M.P. / Comú de la Massana

La crisi oberta a Liberals després del procés de primàries i de la sortida del partit de la ministra Judith Pallarès i dels quatre consellers generals de la formació segueix generant trencadissa. La nova víctima, el comitè parroquial de la Massana, que amb les baixes com a afiliats anunciades aquesta tarda del seu president i representant a l’executiva nacional, Marcio Da Costa, del conseller comunal Guillem Forné, i del també conseller comunal i secretari d’Organització de L’A, Josep Fusté, queda totalment desfet.

Forné ha remarcat que tot i que s’ha decidit no fer pública la decisió de la resta de membres del comitè que no tenen tanta projecció pública perquè és una qüestió molt personal, els consta que hi ha altres persones que faran el mateix pas, tot i que també ha admès que d’altres de moment “seguiran el partit”. En aquest sentit apunten que caldrà renovar els càrrecs del comitè durant el congrés del partit el dia 22 de juny.

Pel que fa a la situació al Comú, asseguren que no hi haurà “cap canvi pel que fa al compromís adquirit als darrers comicis” i que es mantindran en el si de la corporació defensant el programa consensuat amb CC i Demòcrates. Igualment, es posen a disposició del nou comitè parroquial per si volen que se’ls informi de la tasca comunal i asseguren que “com a acte de cordialitat” seguiran pagant les mensualitats acordades a l’inici del mandat com a contribució al partit.

D’altra banda, el ministre Víctor Filloy també s'ha referit a la qüestió assegurant que està “centrat al 100% en la feina del Govern”, destacant la tasca en matèria d’habitatge, “una de les problemàtiques més grans del país. No puc pensar en una altra cosa que no sigui aquesta”. Filloy ha reconegut que el que ha passat al partit “preocupa” però que “ho hem de gestionar de forma interna i no permetre que afecti la meva tasca”.

Pel que fa al seu futur a la formació, ha afirmat que “mentre dins el partit m’acceptin i tingui la confiança del cap de Govern, continuaré impulsant projectes”.

crisi
liberal
desintegra
comitè
Massana

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte