La presència femenina als serveis de circulació dels diferents comuns és notablement inferior a la dels homes. De fet, tal com revelen les dades facilitades per les corporacions, dels 222 efectius totals que hi ha al país, només 39 corresponen al gènere femení, el que representa un 17,57% del global. A més, i tot i que els cossos d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany són els que més dones incorporen, hi ha parròquies que només compten amb una agent o, fins i tot, amb cap.

Entrant al detall, la parròquia de Canillo compta actualment amb 11 persones al Servei de Circulació: un cap del servei, un oficial, un sotsoficial, un caporal, quatre agents de Circulació i tres auxiliars d'agent de Circulació. Precisament, del global de la plantilla, només hi ha una dona que treballa com a auxiliar. Tal com s'indica des del comú, la plantilla ha estat la mateixa des de fa uns anys, i assegura que la incorporació de dones no ha començat fins ara fa un any.

A la divisió d'Encamp hi ha un total de 20 agents de Circulació, dels quals 19 són homes i només hi ha una dona, malgrat que hi ha altres dos que treballen com a administratives. En el cas del Pas de la Casa, es disposa de 18 agents i, igualment, només un d'ells és una dona. Si es vol tenir una estadística on la parròquia tenia més presència de dones, ens hauríem de remuntar als anys 90 (quan al Servei en total hi havia unes 5 dones). Per la resta, els darrers anys no ha variat molt quant a la presència d'homes i dones, que des del 2005 manté la proporció actual.

A Ordino les dades són similars a la resta de parròquies. Durant aquest any l'equip del Servei de Circulació està conformat per 14 agents, 13 homes i només una dona. La xifra és similar pel que fa al 2022 (12 homes i una dona) i el 2021 (10 homes i una dona), tot i que l'any 2020 els 10 agents totals de la parròquia eren tots homes. De la mateixa manera, a la parròquia de la Massana hi ha 21 agents, dels quals tots són del gènere masculí. Des de la corporació s'indica que es comptava amb una dona entre els efectius, però que actualment està en excedència.

Tanmateix, el Servei de Circulació d'Andorra la Vella està compost per 65 efectius, dels quals 43 són homes i 22 són dones. A banda, hi ha tres persones administratives que també corresponen al gènere femení. Si s'analitza l'equip de comandaments, que està conformat per un cap, un sotscap, dos sotsoficials i set caporals, quatre d'aquests set caporals són dones. En el cas d'Escaldes-Engordany, es disposa de 48 efectius, però només 11 són dones.

Finalment, a Sant Julià de Lòria hi ha 25 agents de Circulació: 2 són dones i també hi ha altres dues treballant com a administratives. Les xifres són les mateixes que durant el 2022, fet que reflecteix una davallada respecte del 2021, quan en total el cos comptava amb la presència de quatre efectius del gènere femení.