Diari digital d'Andorra Bondia
La Caixa Andorrana de Seguretat Social.
La Caixa Andorrana de Seguretat Social.

La proposta de les pensions de la CASS no satisfà al PS


Escrit per: 
Redacció / Foto: Facundo Santana

El comitè directiu del Partit Socialdemòcrata (PS) es va reunir la setmana passada per posar en comú diversos temes d’interès entre els quals destaca el del sistema per a la sostenibilitat de les pensions de jubilació. En aquest sentit, es va exposar als membres del comitè directiu la disconformitat amb la proposta feta pública per la CASS. Una proposta que no és pas definitiva, ja que està molt allunyada dels plantejaments del PS, argumenten, perquè són mesures pensades per a les persones amb més capacitat d’estalvi i no suposen una solució al problema de les pensions baixes. Per aquest motiu, des del PS s’ha refermat la voluntat de treballar en propostes de cara a la feina en comissió que estiguin alineades amb les presentades pels assessors proposats anteriorment pels socialdemòcrates, pels sindicats i, fins i tot, pels Demòcrates.

La darrera reunió del comitè directiu també va servir per aprovar el reglament de primàries i crear la comissió de candidatures que treballarà en establir la data oficial de l’esdeveniment, que serà a principis de maig. Així mateix, el partit va presentar els comptes, amb unes finances sanejades i que en els darrers anys s’han adaptat a les recomanacions del Tribunal de Comptes.

proposta
pensions
cass
PS

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Referéndum popular ja! O es que la població no té dret a decidir sobre el seu futur? No teniu dret a enfonsar el que no us pertany! Tenim dret a decidir o aportar solucions més intel·ligents! les vostres propostes són insostenibles

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte