Diari digital d'Andorra Bondia

La qualitat educativa centra la 35a Conferència de la Unesco


Escrit per: 
Agències

El secretari d’Estat d’Educació, Josep Roig, i el director del departament de Formació Professional i Desenvolupament Tecnològic Educatiu, David Gálvez, participen com a delegats del Govern en la comissió d’Educació de la 35a sessió de la Conferència general de la Unesco, que aquesta setmana se celebra a París.

La tasca encomanada als delegats dels diferents països que conformen la comissió d’Educació ha consistit en l’elecció del president i els vicepresidents de la comissió, i en l’examen i adopció dels programes i del pressupost per al bienni 2010-2011. A més, la qualitat de l’educació i el paper dels docents han centrat bona part dels debats.
La preocupació comuna que uneix totes les delegacions, i que recull la documentació referent als projectes de resolució del bienni 2010-2011 en què la comissió d’Educació ha estat treballant, és la qualitat de l’educació. En aquest sentit, el comunicat del Govern explica que s’ha pogut observar, al llarg de les nombroses intervencions de les delegacions, que la formació dels docents és un aspecte que cap país té resolt en termes absoluts.
La 35a Conferència general de la Unesco ha confirmat, segons el comunicat del Govern, que les línies polítiques traçades en matèria dels processos de selecció i formació que s’endegaran des del ministeri d’Educació i Cultura van en una direcció similar a la d’altres països arreu del món.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte