Diari digital d'Andorra Bondia
L'acte de fi de campanya de la formació regeneracionista ha tingut lloc aquesta tarda al Prat del Roure escaldenc.
L'acte de fi de campanya de la formació regeneracionista ha tingut lloc aquesta tarda al Prat del Roure escaldenc.
Els caps de llista de la territorial escaldenca, Ramon Tena i Lara de Miguel, a l'entrada de la Vall del Madriu.
Els caps de llista de la territorial escaldenca, Ramon Tena i Lara de Miguel, a l'entrada de la Vall del Madriu.
:ls candidats de Concòrdia a la capital, Martí Alay i Miquel Clua, a la Casa de la Vall, on volen ubicar l'Espai de Creació.
:ls candidats de Concòrdia a la capital, Martí Alay i Miquel Clua, a la Casa de la Vall, on volen ubicar l'Espai de Creació.
Pol Bartolomé i Maria Àngels Aché, caps de la territorial laurediana.
Pol Bartolomé i Maria Àngels Aché, caps de la territorial laurediana.

La recuperació del concepte de "comunitat", protagonista en el fi de campanya de Concòrdia


Escrit per: 
Redacció

Concòrdia ha tancat aquest divendres a la tarda la campanya electoral amb un acte lúdic i familiar al Prat del Roure d'EscaldesEngordany amb la voluntat de fomentar l'esperit de comunitat entre tota la població. El candidat a cap de Govern, Cerni Escalé, ha valorat positivament el desenvolupament de la campanya, posant l'accent en l'aposta de la formació per dur a terme una defensa de les seves idees de país. "Hem apostat per una campanya neta, centrada en idees de país i pensada per a totes les persones i el territori", ha asseverat. En aquest sentit, ha animat a la població a participar "de la festa de la democràcia" aquest diumenge 2 d'abril i exerceixi el seu dret a sufragi. "Volem mobilitzar l'abstenció, considerem que el fet que voti més gent afavoreix a tots els partits i al moviment democràtic", ha indicat. A més, ha reiterat la voluntat del partit d'arribar al Consell General amb la màxima força possible per defensar els projectes de país presentats.

Per la seva banda, els candidats la candidatura territorial d'Andorra la Vella, Martí Alay i Miquel Clua, han destacat les propostes de Concòrdia com a "idees de país", posant l'accent en la voluntat de construir un centre de creadors culturals entre els jardins de Casa de la Vall i l'aparcament del Consell General i l'aposta per la instal·lació d'un viver d'empreses a la parròquia. "La parròquia està més discutida del que la gent es pensa i nosaltres portem projecte polític en el qual creiem amb projectes de país", ha exposat Alay, tot posant de manifest que si la formació no disposa d'una majoria com per poder formar Govern, "el nostre espai és al Consell General". Clua ha assenyalat que Concòrdia porta un projecte de "regeneració" per fer una Andorra "més per les persones, enfortir la democràcia i fer-la més participativa i real".

Els caps de llista de la candidatura territorial d'Escaldes-Engordany, Ramon Tena i Lara De Miguel, han ressaltat la voluntat de la formació perquè Andorra tingui un urbanisme més amable i respectuós amb l'entorn, motiu pel qual ha reiterat la necessitat de potenciar la Vall del Madriu-Perafita-Claror "com un dels grans atractius de país". I han incidit en el potencial de Concòrdia per promoure una nova manera de fer política a Andorra, basada en el debat i el diàleg constructiu per treballar en pro de la ciutadania.

Finalment, des de la coalició de Concòrdia + Desperta Laurèdia a Sant Julià de Lòria, Pol Bartolomé i Maria Àngels Aché, han encoratjat a la població a participar de les eleccions aquest diumenge afirmant que són uns comicis "crucials pel futur del país". De la mateixa manera, han destacat que la coalició defensarà els interessos de la parròquia laurediana al Consell General. "Creiem que la ciutadania vol una força que sigui autònoma i pugui fer valdre els interessos de la parròquia en tot moment. Nosaltres som l'única força que mantenim una candidatura d'àmbit parroquial i creiem que som els únics que podem dur a terme aquesta tasca tan important", han posat en relleu Bartolomé. Aché ha incidit en els grans projectes que Concòrdia i Desperta Laurèdia porten al programa electoral, com la finalització del vial de Sant Julià de Lòria, la lluita perquè l'abocador de la Rabassa no esdevingui el terreny on tirar les runes de caràcter nacional.

Eleccions generals 2023

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte