La sessió ordinària del Consell General prevista per tractar el projecte de llei de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d'emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2 se celebrarà el proper dissabte 18 d'abril, a les 9.30 hores, adaptant-se a les mesures excepcionals adreçades a evitar més contagis ocasionats per la Covid-19.

Les més de cent esmenes presentades pels grups parlamentaris han fet impossible que la comissió legislativa de Finances i Pressupost hagi pogut concloure els treballs corresponents i que la sessió, prevista inicialment per avui, s'hagi hagut de posposar.

Segons s'ha informat des del Consell General en un comunicat, durant la celebració de la sessió es mantindrà l'adaptació estricta de mesures de protecció com l'absència de públic i dels mitjans de comunicació, entrades i sortides esglaonades de l'hemicicle, entre altres. Durant la celebració del ple, l'ocupació de l'arc parlamentari es configurarà per 15 consellers generals, el nombre mínim exigit pel reglament, garantint a la vegada la proporcionalitat entre els grups. Així, el grup demòcrata tindrà 6 consellers, el socialdemòcrata 4, Liberals d'Andorra i Terceravia+Unió Laurediana+Independents en tindran 2 cadascun i, finalment, Ciutadans Compromesos comptarà amb un representant.