Diari digital d'Andorra Bondia

La Seu adjudica les obres de la plaça del Camp del Codina


Escrit per: 
Redacció

La junta de govern municipal de l’Ajuntament de la Seu va aprovar dilluns l’adjudicació de les obres d’urbanització de la nova plaça del Camp del Codina, espai situat entre els carrers de l’Orri al nord, Llorenç Tomàs i Costa a l’est i Mare Janer al sud.

Les obres per construir aquest nou espai públic les durà a terme l’UTE Construccions Orgèl·lia SA -Transports i Excavacions Meya SL. Els treballs començaran a mitjans del mes de novembre, tenen un termini d’execució de sis mesos i l’import és de 380.000 euros.
La zona per urbanitzar té una superfície total de 5.109 metres quadrats, dels quals 2.169 són per a l’aprofitament privat i 2.940 per a ús públic. L’Ajuntament ha fet un nou replantejament del projecte per poder urbanitzar aquest espai i aquesta zona verda de la ciutat, després que el primer concurs públic, convocat l’any 2007, va quedar desert.
Les obres d’urbanització de la plaça del Camp del Codina es divideixen en dues grans actuacions. Per una banda, l’execució de l’espai públic comprès entre els dos edificis plurifamiliars, que té una superfície de 4.231 metres quadrats; i per l’altra, la urbanització del segon espai públic, de dimensions més reduïdes (3.671 metres quadrats), situat a la part oest, entre l’edifici de ponent i la filera d’edificis actuals que limita les unitats d’actuació que tenen com a façana principal l’avinguda del Salòria. El projecte unificarà els dos espais comunicant-los pels extrems.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte