Diari digital d'Andorra Bondia
La situació del grup mixt “continua bloquejada”
La situació del grup mixt “continua bloquejada”

La situació del grup mixt “continua bloquejada”


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

La segona trobada  del nou  grup mixt, amb els cinc consellers generals que ja en formaven part des de l’inici de la legislatura i els cinc parlamentaris que van abandonar el grup liberal, va acabar ahir a la tarda sense cap acord sobre la nova organització i funcionament, segons van confirmar fonts properes al grup.
I és que, malgrat que els parlamentaris ja disposaven de la nota jurídica elaborada pels serveis del Consell General, l’actual president del grup mixt, el conseller general del Partit Socialdemocràta Pere López i l’expresident del grup parlamentari liberal Josep Pintat es van mantenir en els posicionaments defensats en la trobada de dimarts.
Així, Pintat considera que la presidència del grup ha de recaure en ell mateix com a representant del grup amb més consellers, mentre que López, va continuar apostant per una presidència rotatòria.
Des del grup d’Unió Laurediana-Ciutadans Compromesos, es farà arribar avui una carta al síndic general per informar-lo sobre la situació de bloqueig, i, tret d’una sorpresa de darrera hora, tot fa pensar que finalment Vicenç Mateu haurà d’intervenir per mirar de desbloquejar la situació.

grup mixt
situació
bloquejada

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte