Diari digital d'Andorra Bondia
LdA pregunta pels treballs de millora de la plataforma antispam
LdA pregunta pels treballs de millora de la plataforma antispam

LdA pregunta pels treballs de millora de la plataforma antispam


Escrit per: 
Redacció/Foto: M.T.

El conseller general del grup liberal Carles Naudi d’Areny-Plandolit ha entrat a Sindicatura dues preguntes perquè el Govern hi respongui per escrit en relació als treballs de millora a la plataforma d’antispam d’Andorra Telecom portats a terme per la parapública dimarts passat, uns treballs que, segons va informar Andorra Telecom als seus clients, podien “afectar puntualment l’enviament/rebuda de correus cap a destins internacionals”.
Concretament, Naudi demana per si es va comunicar a tots els clients el tall del servei, quants clients va afectar i quants usuaris van contactar amb la parapública per comunicar l’avaria. Així mateix, i tenint en compte que els talls puntuals es van produir més enllà de l’horari fixat per Andorra Telecom, Naudi demana també pels motius pels quals es va allargar el tall i per la durada total de les afectacions, així com per les actuacions que s’havien de dur a terme i les que finalment es van acabar fent.
Així mateix, en la segona pregunta, Naudi demana pel compliment de l’article 15 de la Constitució, que garanteix el secret de les telecomunicacions, ja que la millora de la plataforma requereix que aquesta llegeixi o intervingui els correus per detectar aquells que es puguin considerar spam.
D’altra banda, el conseller general d’LdA pregunta al Govern per tots els canvis fets en l’organigrama d’Andorra Telecom els darrers dos anys amb una explicació de les funcions de cada lloc de treball.

Carles Naudi
antispam
Andorra Telecom
preguntes
LdA
conseller general

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte