Diari digital d'Andorra Bondia
Xavier Espot amb els candidats de Demòcrates per Andorra (DA) ahir.
Xavier Espot amb els candidats de Demòcrates per Andorra (DA) ahir.

‘Les persones compten’, lema de campanya dels Demòcrates


Escrit per: 
Redacció / FOTO: J.G.

El cap de llista de Demòcrates per Andorra (DA), Xavier Espot, va presentar ahir a la tarda el lema de campanya Les persones compten amb què el partit concorrerà a les eleccions del 7 d’abril. Espot, que va tenir la primera trobada amb els candidats de les llistes nacionals i parroquials, va explicar que el missatge és inclusiu i que representa una filosofia i una proposta concreta: “el com i el què”.

Espot va subratllar que el lema és doble, ja que també incorpora el missatge #GuanyemElFutur, que el partit transmet a través de les xarxes socials.  L’aspirant a cap de Govern va afirmar que “la visió plantejada de la societat només té sentit si es projecta cap al futur”. El cap de llista de Demòcrates va afirmar que la proposta inclusiva que defensa és aplicable a tots els àmbits d’acció pública com les polítiques socials, l’economia, la cultura, la identitat i el medi ambient. 
Espot va ressaltar el factor humà de cada persona per dur a terme “un projecte polític representatiu de futur, d’il·lusió, de cohesió i de prosperitat”. L’aspirant a cap de Govern també va posar en relleu la renovació a les candidatures i va explicar que “Andorra està feta per a tothom, però també per tothom”. Espot va ressaltar que el concepte inclusió està lligat amb la diversitat i la capacitat de les persones de desenvolupar un projecte de vida únic i aportar el seu talent i creativitat a un projecte compartit. 
A més, va afegir que el futur només tindrà sentit si es fa amb les aportacions de tothom i comptant amb totes les persones. Va destacar que en el futur hi ha la projecció professional dels joves, les pensions  de la gent gran i l’evolució de l’andorranitat.
Finalment, el candidat dels Demòcrates ha posat en relleu la composició de les candidatures compostes per homes i dones que combinen l’experiència en càrrecs de responsabilitat pública i els que es presenten per primer cop a unes eleccions. 

Demòcrates per Andorra
DA
Xavier Espot

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte