Diari digital d'Andorra Bondia
Gerard Estrella, durant la compareixença en format telemàtic.
Gerard Estrella, durant la compareixença en format telemàtic.

Liberals defensa les capacitats de Gallardo davant les crítiques del PS


Escrit per: 
Redacció / Foto: L'A

El Govern en el seu conjunt i el ministre d’Economia i Empresa, el liberal Jordi Gallardo, en particular, “han demostrat prou i de valent que la cosa ha anat bé”. És la resposta del secretari general de L’A, Gerard Estrella, a les dures crítiques manifestades el dia anterior pel socialdemòcrata Pere López posant en dubte les capacitats de l’Executiu per gestionar la crisi sanitària i econòmica i apuntant de forma particular Gallardo i el ministre de Finances, el demòcrata Eric Jover. “Què haurien fet ells en aquest lloc?”, es pregunta, en referència al grup d’oposició, mentre que “nosaltres ens hem centrat a generar riquesa amb la diversificació” i a oferir “respostes ràpides amb les lleis òmnibus per ajudar empresaris i autònoms”, destaca. “S’hauria pogut fer més i millor? Segurament, però dir que manca capacitat és un greuge”, manifesta, tot considerant que “dins del que cap” el balanç de l’acció del Govern durant aquest complicat any que acaba “és positiu”.
    
Un any en què els Liberals també es van haver d’enfrontar a les crítiques contra Ferran Costa pel sou que percebia del grup parlamentari, un afer que no ha quedat exclòs de la roda de premsa de valoració de l’any polític que ha ofert L’A, un afer sobre el qual es va limitar a apuntar que “la resolució va ser la correcta” i ha optat per “no entrar més en debats estèrils”.  

Guillem Forné, secretari d’organització, ha fet un repàs de l’any des del punt de vista de l’administració local, un exercici en què les prioritats inicialment marcades van haver de quedar de banda per fer front a la pandèmia, “perquè la tasca més important de les administracions comunals és estar més a prop de la ciutadania” i a això van destinar una “dedicació plena” a partir del mes de març. Ha valorat també el treball en els quatre comuns on donen suport als equips de govern assegurant que conformen equips “cohesionats” on “passa com a les grans empreses: els colors polítics es difuminen en el treball del dia a dia”.  
    
Toni Puig, president dels Joves L’A, ha considerat el 2020 com un any bo pel que a ells respecta, ja que han pogut estar presents en fòrums internacionals on “hem vist que ens tenen en compte”. Se sent satisfet pel fet que “estem fent una bona feina a nivell internacional” i que malgrat ser un col·lectiu d’edat a qui “col·loquen en la part negativa” dels comportaments durant la pandèmia, han pogut “fer política i transmetre els nostres valors a la societat”.

liberals
defensa
gallardo

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte