Diari digital d'Andorra Bondia
La cònsol d'Andorra la Vella, Conxita Marsol.
La cònsol d'Andorra la Vella, Conxita Marsol.

Marsol diu que "ara" no és el seu moment i que aviat se sabrà el candidat de DA


Escrit per: 
Agències

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha descartat aquest dimecres la possibilitat que pugui ser la cap de llista de Demòcrates per Andorra (DA) a les pròximes eleccions generals. Marsol s'ha mostrat convençuda que el partit té un candidat preparat i "amb totes les capacitats que necessita DA" i que ben aviat se sabrà. 

La cònsol major ha dit que té molta feina al Comú i que pensa que "hi continuaré almenys aquest any i mig", però també ha apuntat que la possibilitat li agradaria ja que "no renuncio a res". "Potser algun dia en podem parlar, però penso que ara no és el meu moment", ha assegurat.  

Pel que fa a l'enquesta d'opinió política del CRES, en què els ciutadans situen Marsol com la cònsol major més ben valorada –ocupa la sisena posició entre les preferències dels andorrans i la quarta entre els no andorrans–, la mandatària s'ha mostrat contenta, ha dit que és un orgull, i que entén que el que valoren els enquestats és tota la feina de la corporació. A més, ha afegit que potser és normal ocupar aquesta posició tenint en compte que encapçala el Comú de la parròquia amb més habitants i amb el pressupost més important, de manera que com a cònsol té més visibilitat.

marsol
moment
se sabrà
candidat
DA

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte