El cap de Govern, Toni Martí, ha assegurat aquest dilluns al migdia que "no té pensada cap classe de remodelació, descartant així que el ministre Jordi Cinca pugui dimitir arran de les informacions aparegudes en diversos mitjans de comunicació relacionades amb l'activitat que va desenvolupar a Orfund. En aquest sentit, ha reconegut que el que està sortint a la premsa "no és agradable", però no ha volgut entrar en el detall "per no alimentar coses que ratllen la indecència". 

 El cap de Govern, Toni Martí, durant la celebració del Dia dels Agents de Ciruclació, s'ha referit a les informacions que qüestionen l'activitat que el ministre de Finances, Jordi Cinca, hauria desenvolupat durant el seu passat com a director d'Orfund. Ha assegurat que són informacions "que ratllen la indecència" i ha apel·lat a la "clarividència que han de tenir els andorrans" davant de la situació.  

Martí també ha aprofitat per desmentir que no ha previst cap remodelació del Govern, donant a entendre que Cinca no té previst dimitir. "El cap de Govern no té pensada cap classe de remodelació i no veig perquè hauria de remodelar res", ha indicat, afegint que el que no farà és "remodelar sota opinions de blogs", ja que "jo normalment m'informo en mitjans de comunicació que donen la cara i són creïbles, ja que així és com es fonamenta una democràcia diversa". Així, ha assegurat que "m'escolto molt poc i em llegeixo menys allò que s'amaga sota interessos que no van a favor d'Andorra". Finalment, ha recordat que "nosaltres ens dediquem a l'essencial, que és a treballar per a Andorra", i que cadascú escull la seva manera de fer política però "en tot cas nosaltres la fem sempre dins de la seriositat". 

Abans de les declaracions del cap de Govern, el ministre de Salut, Carles Álvarez Marfany també ha desmentit aquest dilluns al matí que s'estigui preparant una remodelació del Govern. "A mi no em consta, i si no em consta a mi és que és fals", ha assegurat.