El cap de Govern, Antoni Martí, va comparèixer finalment ahir al matí davant de la comissió especial de Prevenció de Risc i Vigilància Financera. I no ho va fer sol, sinó acompanyat, tal com s’havia anunciat, del ministre de Finances, Jordi Cinca, i del d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya. Això sí, igual que la resta de reunions que han tingut lloc en aquesta comissió, es va fer de nou a porta tancada. Va ser una compareixença llarga, d’unes quatre hores de durada, però sobre la qual no s’ha volgut facilitar cap informació oficial. 

El ministre de Finances, Jordi Cinca, va destacar, en declaracions a Andorra Televisió (ATV), que la compareixença del Govern s’ha de veure com a normal tenint en compte el paper que ha tingut en aquesta crisi. Un paper que va qualificar de “secundari perquè el que primen són els dos supervisors”. A més, Cinca va posar en relleu que el que s’havia tractat està sotmès a confidencialitat, tot i que segons va dir es va parlar molt de com s’han d’afrontar els reptes de futur de la plaça financera “i com fer-la més robusta”. 
Dimecres vinent hi haurà una nova reunió d’aquesta comissió, en aquesta ocasió perquè pugui donar explicacions de nou el director de la Unitat d’Intel·ligència Financera (Uifand), Carles Fiñana.