Diari digital d'Andorra Bondia

Martí diu als treballadors del COEX que no privatitzarà el servei


Escrit per: 
Agències

El candidat a cap de Govern per Demòcrates d'Andorra, Toni Martí, s’ha reunit aquest divendres a la tarda amb una seixantena de treballadors de l’Àrea de Conservació i Explotació de Carreteres (COEX), per tal d’abordar la situació actual d’aquest col·lectiu.

En aquest sentit, Martí ha volgut posar de manifest que, 'contràriament als comentaris que se’ls ha passat a aquests treballadors de forma intencionada' en la línia que aquest servei seria privatitzat en un futur, 'des de Demòcrates per Andorra assegurem de manera clara que això no serà així'.

Martí ha assenyalat que no es privatitzarà o s’externalitzarà el COEX, amb la qual cosa 'la inquietud que tenien aquests treballadors abans de la reunió no té raó de ser pel simple fet que des de DA mai s’ha contemplat aquesta opció'. El candidat demòcrata ha dit als membres del COEX 'que votin a aquella opció política que d’acord a les seves idees considerin més positiva, però que no votin amb la por i el condicionant d’unes intoxicacions que no són veritat'.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte