Diari digital d'Andorra Bondia

Martí no descarta participar en uns comicis generals


Escrit per: 
Agències

El cònsol major d'Escaldes-Engordany, Antoni Martí, ha deixat les portes obertes a participar en unes eleccions generals anticipades, tot i mantenir que la seva prioritat és continuar la feina al capdavant del Comú escaldenc.

Així d'ambigu s'ha mostrat en una entrevista al programa d'Anar per casa d'ADRàdio, on ni ha confirmat ni desmentit els rumors que el situen en algun projecte polític de cara als propers comicis. Martí s'ha limitat a dir que Unió pel Poble hi participarà donant la seva opinió i no es quedarà 'neutra' com en les passades eleccions.
Martí ha reconegut que parla amb molta gent de tots els colors polítics i ha afegit que si hi ha 'un projecte engrescador' hi serà present, tot i que ha matisat que això no vol dir que l'encapçali.
El cònsol major ha explicat que aquest cop Unió pel Poble es pronunciarà sobre les eleccions generals perquè 'no s'entendria' que no digués res tal i com està la situació política del país. En aquest sentit, Martí ha avançat que es pronunciarà amb idees 'molt més valentes' de les polítiques que s'han portat últimament 'almenys des de les files del PLA' on ell havia participat. 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte