Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la reunió de poble d’En Comú per Encamp, ahir a la nit a la sala de conferències del Pas de la Casa.
Un moment de la reunió de poble d’En Comú per Encamp, ahir a la nit a la sala de conferències del Pas de la Casa.

Mas diu que els cònsols assumiran directament la conselleria del Pas


Escrit per: 
Redacció / Foto: En Comú

En Comú per Encamp va celebrar ahir la reunió de poble a la sala de conferències del poliesportiu del Pas de la Casa. Els candidats van anar desgranant les propostes del seu programa relatives al Pas, com ara l’embelliment del carrer Sant Jordi, que finalitzarà el 2020, i de l’avinguda d’Encamp; i la cobertura dels dos parcs infantils que hi ha actualment perquè es puguin utilitzar durant l’hivern. Els dos temes estrella de la reunió van ser el de la conselleria del Pas i el del límit fronterer amb França.

Quant a la conselleria del Pas, la cap de llista, Laura Mas, va  assegurar que donaran “al Pas de la Casa la importància que es mereix” i va garantir que la seva candidatura tractarà el poble de manera “especial”. També va assegurar que, si són la força més votada, faran que la conselleria del Pas depengui exclusivament dels cònsols. Per tant, “seré la cònsol d’Encamp i del Pas de la Casa”, dedicant-li tots els esforços que facin falta.

D’altra banda, la formació va desmentir, després de corroborar-ho amb el ministeri d’Afers Exteriors, les manifestacions fetes per la candidata d’Agrupament Encampadà, Esther Vidal, dilluns en el debat televisiu, relatives a la delimitació fronterera amb França. 

Segons un comunicat, la frontera amb França es manté tal com es va fixar i aprovar pel Consell General en l’acord recollit al BOPA del 8 de juny del 2012. Dit acord estableix que la frontera amb França està delimitada per la meitat de l’estany de les Abelletes, i el pacte estableix un ús de l’aigua compartit, així com una quota del 50% per a cada país en les despeses derivades de la fitació.

Mas
consols
conselleria
Pas
Encamp

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte