Diari digital d'Andorra Bondia
Jordi Minguillón, actual líder de Cd’I.
Jordi Minguillón, actual líder de Cd’I.

Minguillón critica que el concurs de Meritxell fa que el projecte costi 2 milions més


Escrit per: 
Pepa Gallego/Agències /Foto: Jonathan Gil

El conseller  de la minoria del Comú d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, va criticar ahir fermament la manera com s’ha fet el concurs d’embelliment de l’avinguda Meritxell: “Ha fet que es dispari el preu que es tenia previst en un inici en uns dos milions d’euros més”, va dir ahir. Minguillón critica també la convocatòria del nou concurs pel tram pendent d’adjudicar de la remodelació i embelliment de l’avinguda Meritxell. El conseller de l’oposició critica que es digui que aquest tram pendent d’adjudicar, entre els carrers Bisbe Príncep Iglesias i el de les Canals, no hagi tingut cap empresa com a candidata. “N’hi va haver dues que sí que s’hi van presentar”, va manifestar Minguillón.
La raó de l’encariment del cost del projecte és, segons Minguillón, “perquè les empreses han presentat unes ofertes més cares, ja que albiren uns terminis molt difícils de complir i en el cost ja contemplen les possibles multes que preveu el plec de bases”, va dir Minguillón.  El conseller de Cd’I va denunciar “la ineficiència i la incompetència d’aquest concurs” i preveu que hi hagi problemes afegits per als comerciants de la zona, “per la dificultat de complir els terminis establerts”, va dir.

Cd’I i Liberals, junts
La Coalició d’Independents per Andorra la Vella (Cd’I) continuarà treballant amb Liberals d’Andorra a l’oposició del Comú d’Andorra la Vella. El partit ha explicat que diferents formacions s’han aproximat a la coalició, i que no tanca les portes a noves incorporacions, tot i que es volen mantenir al marge de possibles altres pactes.
Cd’I va mantenir una reunió dijous passat, la primera després de la mort de Rosa Ferrer, la fundadora del partit. Ferrer, una de les polítiques més actives del país, va morir el 10 de febrer passat als 57 anys, víctima d’un càncer. La trobada va servir per marcar les línies de treball i confirmar, com van comentar alguns dels seus membres en diversos mitjans de comunicació, que el grup de centre progressista vol seguir endavant amb “més força i motivació que mai” el projecte que va iniciar la seva líder i, com era habitual, es continuaran mantenint reunions periòdiques.
El partit es va fundar el 3 d’octubre del 2011 per concórrer a les eleccions comunals del 2011 per la parròquia d’Andorra la Vella, amb Rosa Ferrer al capdavant.

 

Minguillón
Concurs
Meritxell
projecte
2 milions
més
embelliment

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte