Diari digital d'Andorra Bondia

Nomen posa en dubte les paraules de Goya i demana escoltar el cap de Govern


Escrit per: 
Agències

El president del grup parlamentari d'Andorra pel Canvi, Eusebi Nomen, davant l'anunci de convocar eleccions avançades pet pel primer secretari del Partit Socialdemòcrata, ha manifestat que 'li costa molt de creure el que ha manifestat Ferran Goya sobre aquest acord per un pressupost de mínims' i que qui té el poder constitucional per convocar eleccions és el cap de Govern.

Nomen ha afegit que vol veure 'quan pensa parlar Jaume Bartumeu, ja que a més, el seu grup encara està esperant una resposta a la qual es va comprometre donar. El líder d'ApC ha acusat Goya de mentir, i que no pot ser que 'ara passi a governar el país una persona que no ha estat elegida pel poble'.

Eusebi Nomen ha dit a l'ANA que estem davant d'una situació on 'el món socialdemòcrata està enganyant a tota la població', ja que en 24 hores 'ens han enganyat amb el cas Metayer, ja que ara resulta que no hi ha cap desfalc', a més d'enganyar amb el tema d'Humanova i amb l'afer Cucurella.

Nomen diu que posa molt en dubte les paraules de Ferran Goya d'aquest divendres al vespre, i considera que el motiu d'això és que 'està molt encès atesa l'estreta relació que manté amb la ministra Vela', davant de tot el maldecap que s'ha organitzat amb el consorci dels Petits Cantors.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte