Núria Segués i Sílvia Mosquera són les noves copresidentes de Concòrdia. Així ho han decidit els afiliats en l'Assemblea que la formació ha celebrat dilluns, segons ha explicat mitjançant un comunicat aquest matí.

Un dels punts de l'ordre del dia era la renovació dels càrrecs del Comitè Executiu. Hi estaven obligats ja que la copresidència l'ostentaven fins ara Olalla Losada i Cerni Cairat, que en les darreres eleccions comunals van sortir elegits com a cònsol menor d'Andorra la Vella i major de Sant Julià de Lòria respectivament, i segons els seus estatuts aquests serien càrrecs incompatibles.

Acompanyen a Segués i Mosquera en l'executiva Marc Torrent, que ocuparà el càrrec de tresorer, Paula Przbylowicz en serà la secretària d'organització i Olalla Losada, Cerni Escalé i Cerni Cairat com a vocals.

A més, la nova junta comptarà amb diferents delegats encarregats de blocs temàtics. Clara Grau, serà l’encarregada de la comissió d'educació, cultura, joventut i esports, mentre que Meritxell Queró encapçalarà la comissió d'afers socials, habitatge, igualtat i sanitat. Martí Alay, Cristian Cerqueda i Sergi Esteves assumiran les responsabilitats com a delegats de les comissions d'economia, finances, exteriors i pensions; territori, urbanisme i medi ambient; i d'enllaç institucional, respectivament, garantint que cada àrea rebi l'atenció i el desenvolupament necessaris per afrontar els reptes.