Diari digital d'Andorra Bondia
Òscar Ordeig, intervenint durant la compareixença de la directora de Turisme al Parlament de Catalunya.
Òscar Ordeig, intervenint durant la compareixença de la directora de Turisme al Parlament de Catalunya.

Ordeig deixa de ser regidor


Escrit per: 
Redacció / Foto: Xarxes
Era un comiat més o menys anunciat, més o menys esperat, des que el passat mes de juny el cap de files del PSC al Parlament va designar Òscar Ordeig com un dels membres del govern a l’ombra, és a dir, l’equip que se centrarà a fiscalitzar la tasca dels consellers de Pere Aragonés. Compromís per la Seu anunciava aquesta tarda que s’acomiadarà de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, on ha estat regidor durant 14 anys, en el ple de dilluns vinent. De fet, a les últimes sessions plenàries ja s’ha anat veient com cedia la paraula als companys, particularment a Joan Barrera i Carlota Valls, tot i que aquesta última està centrada en la tasca al Consell Comarcal. Al ple de desembre s’incorporarà Christina Moreno.
 
Les noves responsabilitats institucionals i del grup parlamentari al qual representa, així com la responsabilitat com a primer secretari del PSC de la Federació de Lleida, Pirineu i l’Aran, dificulten poder atendre les responsabilitats derivades de ser regidor a l’Ajuntament, argumenten des del grup municipal en la nota de premsa on comuniquen la baixa. 
 
El mateix comunicat inclou unes breus declaracions d’Ordeig, que apunta que “ha arribat el moment d’obrir una nova etapa per tal de poder assumir correctament les responsabilitats al Parlament de Catalunya”, abans de precisar que “no obstant això, la meva contribució i ajuda al progrés de la Seu i del Pirineu seguiran intactes, treballant incansablement per millorar les condicions de vida” dels ciutadans i assegura que continuarà disponible per als habitants de la Seu i comarca que ho desitgin.
 
Ordeig va ser cap de llista a les eleccions municipals en tres ocasions: el 2011, 2015 i 2019. En aquests últims comicis, recorden també des de Compromís, van guanyar les eleccions, amb sis regidors, encara que finalment el pacte entre Junts i ERC els portés a l’oposició. 
 
Al juny, Ordeig va rebre del cap de files del PSC al Parlament de Catalunya la tasca de controlar la gestió d’una conselleria molt àmplia però crucial en el futur desenvolupament econòmic de Catalunya, que engloba les competències en indústria i empresa, comerç i turisme i agenda digital. I en el vessant personal, Ordeig es va traslladar recentment a viure a Lleida. 
ordeix
deixa
regidor

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte