Diari digital d'Andorra Bondia
La ministra Judith Pallarés en un moment de la seva intervenció a les jornades de la Liberal Internacional.
La ministra Judith Pallarés en un moment de la seva intervenció a les jornades de la Liberal Internacional.

Pallarès defensa els governs de coalició en unes jornades al Líban


Escrit per: 
Redacció / Foto: Liberals d'Andorra

La titular d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, ha participat en les jornades Democratic Training Academy organitzades per la Liberal Internacional aquest cap de setmana a Beirut, Líban. Pallarés ha pres part de la taula rodona Formació de coalicions on es va debatre sobre la construcció de coalicions democràtiques i la presa d’acords electorals.

La ministra, que ostenta el càrrec de tresorera de la Liberal Internacional, ha explicat que “per construir una coalició les parts han de deixar de banda la part més ideològica per un sentit de país”, si bé ha afegit que “les parts s’han de concentrar en les accions que es poden dur a terme de forma consensuada i deixar de banda les més difícils d’aconseguir”. Com a membre d’un govern de coalició democràtic fructuós, Pallarés ha explicat durant les jornades formatives que “la feina dins d’una coalició és de treball constant, ja que s’ha de vetllar pels compliments dels acords”.

Així mateix, Pallarés ha compartit participació amb, entre d’altres, Hans Peter van der Woude, ambaixador holandès al Líban, amb qui ha pogut conversar sobre l’estat actual de les polítiques liberals al món.

Finalment, s’ha destacat la bona participació en les jornades, que comptaven amb membres de moviments socials i partits polítics d’arreu del món amb els quals la ministra ha pogut conversar. Veure participants “tan joves, amb tantes ganes de construir i defensar els valors humans dins dels seus països, amb totes les seves dificultats, m’ha recordat perquè faig política”, ha afegit emocionada Pallarés.

Pallarés
defensa
governs
coalició
jornades
Líban

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte