La consellera general del grup liberal, Judith Pallarés, ha estat escollida tresorera de la Internacional Liberal (IL) en el 62è Congrés que l’agrupació de partits liberals ha celebrat aquest cap de setmana a Dakar. 

Pallarés va ser la més votada entre els tres aspirants al càrrec de tresorer, al qual també va accedir el polític senegalès Omar Youm, del partit Alliance pour la Démocratie et la Fédération de Burkina Fasso. Pallarés es va mostrar “molt il·lusionada de participar en el nou Bureau, que comptarà amb moltes dones increïbles, entre elles Hakima-el Haité, que s’ha convertit en la segona dona a ser escollida presidenta de la IL en tota la seva història”. El nou Bureau de la Internacional Liberal representa una clara aposta per l’empoderament de les dones, amb una àmplia representació femenina.
La renovació del Bureau ha comportat el final del mandat de Juli Minoves, que no podia repetir en el càrrec com a president després d’ocupar-lo durant els últims quatre anys. A partir d’ara, Minoves serà president d’honor de la IL. Segons va informar la formació en un comunicat, la presidència d’honor se li ha atorgat pel seu gran compromís en la defensa dels drets humans i de les llibertats de les persones exercit al capdavant de la Internacional Liberal.