"Aquest matí hem estat fent un passeig pel centre d’Encamp. Un passeig que ens ha permés confirmar el que deiem ahir al Consell General, i que ens ha permés entendre quina és la veritable situació que estan patint comerciants i hotelers”, ha explicat aquest matí el President del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Pere López.

López ha denunciat que l’actual majoria del Comú d’Encamp s’ha negat a instaurar la figura del dinamitzador comercial a la parròquia, que fa compres de serveis i de materials fora de la parròquia i que no ha fet cap mena de concertació amb andorra turisme per programar cap mena d’activitat a la parròquia. També ha destacat que davant totes aquestes dificultats, encara continuen perden vendes per la manca de planificació, comunicació i retard de les obres. "Aquest matí hem vist que s’han tornat a obrir carrers que feia només uns dies s’havien tancat”.

Pel que fa a les acusancions del Conseller Demòcrata, Carles Enseñat, López lamenta que "Malauradament la situació a Encamp és la que és. Si algú ha menystingut la parròquia d’Encamp és el Comú d’Encamp al qual el Sr. Enseñat dona suport”