Diari digital d'Andorra Bondia

Pignoise porta els temes de ‘Cuestión de gustos’ en directe al Prat del Roure


Escrit per: 
Redacció


Cuestión de gustos és el títol del darrer àlbum de Pignoise, una de les bandes de pop rock espanyol de més èxit, que aquesta nit oferirà un concert al Prat del Roure d’Escaldes.

L’exfutbolista del Reial Madrid Álvaro Benito pujarà a l’escenari escaldenc acompanyat de Pablo Alonso i Héctor Polo en una actuació en què es podran escoltar els temes més coneguts de la banda, no només del darrer CD, sinó també de la resta de discos que completen la seva trajectòria. La seva energia i unes lletres que expliquen trobades generacionals fan del seu nou disc el millor de la carrera d’aquests madrilenys, que estan arrasant.
Álvaro Benito era un dels jugadors més prometedors del Reial Madrid quan una lesió el va apartar dels terrenys de joc. Va ser en les llargues sessions de rehabilitació i repòs quan va aprendre a tocar una guitarra que li van regalar i a compondre les seves pròpies cançons. A la clínica va conèixer Héctor Polo, un altre futbolista afectat per les lesions i que tocava la bateria. Al cap d’un temps Benito va anunciar que es retirava del futbol per formar un grup amb Polo.
I és que Pignoise es va fer conegut gràcies a la cançó Nada que perder, escollida com a sintonia de la sèrie Los hombres de Paco, que emet Antena 3. L’èxit d’aquesta peça va ser tal que el grup va signar amb la discogràfica Warner Dro i van gravar un nou àlbum, Anunciado en televisión, l’any 2006, que es convertia en el tercer (abans havien publicat Melodías desafinadas, l’any 2003, i dos anys més tard Esto no es un disco de punk). Aquest mateix any Pignoise ha editat Cuestión de directo, que inclou un DVD. Gravat en directe a la sala Caracol de Madrid amb les colaboracions d’altres artistes com Manuel de la Guardia, Dani de Despistaos, Soraya o Melendi, l’àlbum inclou peces dels discos Cuestión de gustos i Anunciado en TV, a més d’un nou tema a duet amb Melendi, Estoy enfermo.
Segons assenyalen els membres de la banda, les lletres de les seves cançons no expliquen històries, sinó que es limiten a “transmetre sensacions”. A banda, i pel que fa al seu estil i trajectòria, darrerament el grup ha comentat: “La nostra manera de compondre no és la mateixa que fa cinc anys, així que iniciem una nova etapa que confiem que ens aporti encara més alegries.”
Les entrades valen 10 euros i es poden adquirir a la caseta d’informació i turisme de la Unió Pro Turisme d’Escaldes, a la plaça Coprínceps. L’actuació de Pignoise tindrà lloc a les deu de la nit al Prat del Roure i el grup serà l’encarregat d’obrir de manera oficial els actes de la festa major de la parròquia.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte